Vi har 246 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Artikkelvisninger
154495

Denne demoen er laget av Web Norge. Vi er eksperter på Joomla med flere hundre installasjoner og oppgraderinger bak oss. Vi utfører også Joomla arbeid for andre webbyråer. Web Norge ble etablert i 1997, så få har vår erfaring. Så å si alle installasjoner har våre designmaler, som er kodet manuelt fra bunnen.

Ønsker du ny webløsning setter vi opp Joomla akkurat slik du vil ha den med de funksjoner du trenger. Etter lang fartstid har vi god erfaring med alle kjente utvidelser. Og de vi ikke har vært bort setter vi oss raskt inn i.

Joomla er lett å bruke når du ikke satser på store avanserte utvidelser som de fleste ikke trenger. Men er behovet til stede kan vi lære deg. De fleste kunder velger å tegne en support/brukerstøtte avtale. Da har du oss i ryggen. Vi kan og kople deg opp via fjernstyring og lære deg.

I utgangspunktet er Joomla gratis. Du kan installere programvaren og sette opp webside selv om du er litt datakyndig. Da er det fint å kunne få brukerstøtte fra oss. Og selvfølgelig videreutvikling.

Våre tilbud finner du på:
http://joomla.webnorge.no/ 

Se også vår Joomla nyhetsside:
https://www.joomla365.no/

 Webdesign © 2017 Web Norge.